Son Eklenenler

POWER RANGERS MARATONU 17 Sezon 831 Bölüm Canlı İzle


POWER RANGERS MARATONU 17 Sezon 831 Bölüm Canlı İzle


Twitch kendi bünyesi altında Twitch Presnts kanalında 14 Mart 2017 Türkiye saati ile 21:00 'da Power Rangers Maratonuna başlayacak. 17 gün boyunca sürecek olan canlı yayında efsane Power Rangers dizisinin 831 bölümü yayınlanacak. Yayını yukarıdan izleyebilirsiniz.
Ayrıca Türkiye'de 24 Mart 2017 tarihinde de Power Rangers'ın yeni filmi gösterime girmiş olacak, Twitch 'te bunun için böyle bir maraton yapıyor.

İşte Power Rangers'ın yayınlanacak olan sezonları ve bölüm sayıları tam liste halinde:

Mighty Morphin Power Rangers
1993-1996 | Bölüm Sayısı: 155
Büyücü Rita Repulsa hapishanesinden kaçtığında,Zordon aksiyona hazır olması ve Power Ranger’ları oluşturması gerekiyordu.Beş üniversite öğrencisi Güç Paraları(Power Coins)’nı dönüşmek için kullanarak ve şeytani uzaylılara ve onların acımasız önderi Rita Repulsa’ya karşı Dinozordları ile birlikte karşı durarak efsaneyi başlattılar.
Power Rangers Zeo
1996-1997 | Bölüm Sayısı: 50

Güç Paraları(Power Coins) yok edildikten sonra,Rangerler yeni bir güce ihtiyaç duydular ve böylece Zeo Kristalleri yaratıldı.Bu güç sayesinde onlar Power Rangers Zeo oldular.Güçlerini kullanarak,Dünyayı Makine İmparatorluğunun işgalinden korumak zorundaydılar.

Power Rangers Turbo
1997-1998 | Bölüm Sayısı: 45

Kadın korsan Divatox Dünya’nın güvenliğini sarsınca,Rangerlar’ın tek umudu inanılmaz Turbo Güçleriydi,bu güç onların Power Rangers Turbo olmalarını sağladı.Bu olaydan sonra takım Mavi Senturion’da kendilerine bir asistan buldular ve gizemli Phantom Ranger ortaya çıktı.

Power Rangers In Space
1998-1999 | Bölüm Sayısı: 43

Ranger olarak son sorunu da hallettikten sonra Karanlık Hayalet’in Zordon’un enerjisini çalmasını önlemek için uzayın  dışına çıktılar.Onlar Power Rangers in Space oldular ve uzayda Astro Megaship ile şeytani prenses,Astronema’ya karşı savaştılar.

Power Rangers Lost Galaxy
1999-2000 | Bölüm Sayısı: 45

Power Rangerlar Dünya’dan bir uzay istasyonundan kalkarak uzayın derinliklerine bir yolculağa çıktılar.Daha güçlü uzaylıların sorun çıkardığı bir yere.Power Rangers Lost Galaxy günlekleri onların oradaki koloniyi Quasar Saberları ve Galactazord’ları ile korumak için bir savaşa başladılar.

Power Rangers Lightspeed Rescue
2000-2001 | Bölüm Sayısı: 40

İblisler Mariner Bay şehrini ele geçirmek için yeniden yeryüzüne çıktıklarında,bir savunma organizayonu takımı kötülğün güçleriyle savaşmak için toplanmıştı.Power Rangers Lightspeed Rescue’nin beş kahramanı gelişmiş teknolojileri ile şehri savunmak için savaşa başladılar.

Power Rangers Time Force
2001-2002 |Bölüm Sayısı: 40

Kötü bir mutant geçmişe bir yolculuk yaptığında onu geri getirebilecek tek güç Power Rangers Time Force’tu.Efsanevi takım Ransik’in 2001 yılını ele geçirmesini önlemek için gelişmiş silahlar ve araçlarının yardımları ile ona karşı savaştılar.Sonradan ortaya çıkan Quantum Ranger’da bu savaşta bir müttefik oldu.

Power Rangers Wild Force
2002-2003 |Bölüm Sayısı: 40

Dünyanın nüfusu antik bir kötünün kaçmasıyla sarsıldı.Güçlü Antik Hayvanlar gezegeni Power Rangers Wild Force olarak koruyacak olan genç savaşçıları seçtiler.Bu kahramanlar Org imparatorluğunu vahşi silahları ve Vahşi Zord’lardan oluşan bir orduyla kovmaya çalışacaklardı.

Power Rangers Ninja Storm
2003-2004 | Bölüm Sayısı: 38

Üç isyankar öğrenci,şeytani uzaylılar Dünya’ya saldırdıktan sonra ninja akedemisinin tek umuduydu.Dünya’yı kurtarmak için,onların ninja ustası onlara antik mistik energileri öğretti,onları Power Rangers’a dönüştürecek olan enerjileri.

Power Rangers Dino Thunder
2004-2005 | Bölüm Sayısı: 38

Dr. Tommy Oliver yalnız bir müzisyen,şampiyor bir video oyuncusu ve yetenekli bir futbolcuyu Mesagog’a karşı dünyayı kurtarmak ve Power Ranger olmak için işe aldı.O geçmişteki Power Ranger kaderini yeniden canlandırmak zorundaydı ve bunuda Siyah Power Ranger olarak ve onlara liderlik ederek sağladı.Bir süre kötü olan Beyaz Ranger’ın yardımıyla,Power Rangerlar Dino Mücevherleri ile aralarında bağ kurmalı ve Mesagog ilk ve son kez yenmeliydiler.

Power Rangers S.P.D.(Space Patrol Delta)
2005-2006 | Bölüm Sayısı:38

Anubus Cruger’ın komutası altında yüksek düzeyde eğitimler alan bir polis birliği yani S.P.D.(Space Patrol Delta),barışı korumak için seçildi.Beş kahraman gezegeni bir uzay gemisinin komutanı olan İmparator Grumm’a karşı korumak ve galaksiye S.P.D. olarak hizmet etmek için birleştiler.

Power Rangers Mystic Force
2006-2007 | Bölüm Sayısı:32

Dünya gezegeni bir süre barış yaşadıktan sonra bu huzur yeni bir kötülüğün saldırısından sonra bozuldu…Bu olaydan sonra beş cesur genç gerçek kişiliklerini öğrendi ve mistik güçleri ile olan bağları ile birlikte kaderlerine inanarak Dünya’yı Power Rangers Mystic Force olarak korumaya başlarlar.

Power Rangers Operation Overdrive
2007-2008 | Bölüm Sayısı:32

Corona Auroro’nın beş güçlü mücevheri onları aradığı ve sahip olmaya çalıştıkları için lanetlenen Moltor ve Flurious’un onlara ele geçirmesini önlemek için Dünya’ya saçıldılar.Beş genç maceracı zengin hazine avcısı Andrew Hartford tarafından Power Rangers olmak ve Dünya’yı korumak için işe alınırlar.

Power Rangers Jungle Fury
2008-2009 |Bölüm Sayısı:32

Üç genç insan dünyayı hapishanesinden kaçan ve onların okul arkadaşlarından birinin bedenini ele geçiren şeytani Dai Shi’den korumak için seçildiler.Onlar birbirinden farklı öğretmenler tarafından Kung Fu sanatında öfkeli hayvan ruhlarının gücünün eğitimini alır ve dünyayı korumaya çalışırlar.

Power Rangers RPM
2009 | Bölüm Sayısı:32

Yeni bir bilgisayar virüsü “Venjix Virüs’ü” dünyanın iletişim,güç ve savunma sistemlerini ele geçirdi.Öğütücü(Grinder) robotlar ve gelişmiş sistemli robotlardan ordular kurarak dünyaya saldrıdı ve ıssızlaştırdı.Dr. K tarafından kubbeli şehir Corinth’te şeytani makinelerle savaşmak için yeni bir Power Ranger takımı kuruldu ve Venjix’e karşı bir savaş açıldı.

Power Rangers Samurai
2011 | Bölüm Sayısı:40*

Gücün Sembollerini kullanan ve şeytani Efendi Xandred ve onun Nighloklardan oluşan ordusuna karşı savaşan beş kahraman.Xandred Sanzu Gölünde bir çin yelkenlisinde tutsaktır ve bu gölün suyunu dünyaya taşırmayı planlamaktadır.Bu beş kahraman yolculukları boyunca onlar özel diskler kazanacaklar ve güçlerini arttıracaklardı.

Power Rangers Hangi Sezonlar Hangi Bölümler Hangi Kanalda Yayınlandı?
Power Rangers Türkiye'de Hangi Kanallarda Yayınlandı?

POWER RANGERS
Power Rangers, ABD'de 1993 yılından beri yayımlanmakta olan bir bilim kurgu-macera dizisi ile film serisinin ortak adıdır. Diziye gösterilen ilginin ardından 1995 yılında Mighty Morphin Power Rangers: The Movie, 1997 yılında ise Turbo: A Power Rangers Movie adlı filmler çekilmiştir.

New York'taki Comic Con fuarında Power Rangers kostümleri giymiş hayranlar, 2013.
1992-1993 sezonunda Japonya'da yayımlanan Kyōryū Sentai Zyuranger (恐竜戦隊ジュウレンジャー) adındaki Japon dizisinin ABD uyarlamasıdır. Dizinin ABD'de önce Zyu (Okunuşu: Jū) Rangers adıyla yayınlanması planlanmış, ancak Yahudileri aşağlayan "Jew" kelimesine benzediği için Power Rangers olarak değiştirilmiştir.
Dizi iyi uzaylıların yardımıyla, dünyayı kötü uzaylılardan kurtaran gençlerin maceralarını anlatmaktadır. Gençler kötü uzaylıları yenmek için, "zord" adı verilen dev robotları kontrol edebilmektedirler. Dizideki robot sahneleri, genelde Japon versiyonundan alınıp İngilizce yeniden seslendirilmiş; diğer sahneleri ise Amerikalılar tarafından yeniden çekilmiştir. Diziye gösterilen ilgi sonucunda, karakterler ve oyuncular yıllar içerisinde sıkça değişmesine rağmen, dizi popülerliğini korumuştur. Öncelikle çocuklar için hazırlanmış, daha sonra zamanın çocukları tarafından benimsenmesiyle, takip eden sezonlarda gençlere de hitap etmeye başlamıştır.
Kahramanlara dizide "ranger" denilmektedir. İlk sezondaki rangerların renkleri değişim sırasına göre; siyah, pembe, mavi, sarı ve kırmızıdır. Daha sonradan, önce yeşil sonra da beyaz eklenmiştir. Karakterler ve canlandıran oyuncular şunlardır:
  • Siyah Ranger: İlk önce Zack Taylor, daha sonra Adam Park.
  • Pembe Ranger: İlk önce Kimberly Hart, daha sonra Cathrine Hillard.
  • Mavi Ranger: Billy Cranston. Karakter değiştirmeyen ve ana Ranger karakterlerinden olan tek Ranger Mavi Ranger'dır.
  • Sarı Ranger: İlk önce Trini Kwan, daha sonra Aisha Campbell.
  • Kırmızı Ranger: İlk önce Jason Lee Scott, daha sonra Rocky DeSantos.
  • Yeşil ve Beyaz Ranger: Tommy Oliver.
İsterseniz Buradan Paylaşabilirsiniz :

+ yorum + 1 yorum

Adsız
14 Eylül 2017 15:30

Günümüzde sadece Kidz TV ve Cartoon Network veriyor bu serisi. Şanslıyız ki ikisi de şifresiz kanallar. Cartoon Network şu an güncel ilerliyor, Kidz TV ise önce Disney XD'Deki Power Rangers RPM ardından Nickelodeon'daki Power Rangers Samurai serisini yayınlamaya başladı. Disney XD ve Nickelodeon şifresiz kanallar, izlemeyenler için çok iyi oldu. Umarım geçmişte dönük sezonları verirler. Jetix'deki Power Rangers SPD, Mistik Güç, Operation Overdrive hatta Show TV'deki ilk sezonları. Kidz TV, Power Rangers Samurai serisini de bitirirse Cartoon Network'ta yayınlanan serilere geçmiş olacak. Onları da zaten şifresiz seyretmiştik.

Yorum Gönder